Topic Category: 2c8 Lite

Introduktion till server och workflow

Detta ämne presenterar hur man jobbar tillsammans med sina kollegor med hjälp av server och workflow funktionaliteten. I filmen ovan behöver du själv alltså inte jobba i 2c8 Apps.

Nackdelar med utkast

Detta ämne presenterar vilka nackdelar som finns när man jobbar med utkast i 2c8 Lite. I filmen ovan behöver du själv alltså inte jobba i 2c8 Apps utan du kan luta dig tillbaka och observera.

Övning 2 – Diska

Öppna upp modellen ”Handla och laga mat” i 2c8 Lite Skapa modellen ”Diska” på egen hand Högerklicka på processobjektet – Nedbrytningar – Skapa ny Öppna uppgiften som en PDF här Modellen behöver inte skickas in utan Evelina kan gå in och kika på modellen i ert egna repository.

Övning 1 – Laga mat

Öppna upp modellen ”Handla och laga mat” i 2c8 Lite Skapa en nedbrytning av processen ”Laga mat” Högerklicka på processobjektet – Nedbrytningar – Skapa ny Rita av processen Öppna uppgiften som en PDF här. Modellen behöver inte skickas in utan Evelina kan gå in och kika på modellen i ert egna repository.

Grupparbete

Grupparbete 3-4 personer/grupp Redovisning 10 min/grupp – Ska spelas in skärm och bild och skickas till evelina@2c8.com Process: Genomföra offentlig upphandling Lagen om offentlig upphandling (LOU) Offentlig upphandling är en process för inköp av varor, tjänster med mera som görs av entiteter inom den offentliga sektorn och som regleras av speciella lagar och regler Mer information om …

Grupparbete Läs mer »

Snabbval

Snabbval är skapat för att underlätta i din modellering. Snabbval ger dig förslag på vilka symboler du kan placera runt objektet så att du kan skapa modeller på ett snabbt och enkelt sätt.