Om oss

På 2c8 Academy fokuserar vi främst på utbildningar och stöd som underlättar och hjälper dig i ditt arbeta med 2c8 Apps. Vi erbjuder både online och lärarledda utbildningar, där vi bland annat har grundutbildningar, fokusutbildningar och gratis kom-igång-guider så att du snabbt och enkelt kan komma igång och arbeta med 2c8 Apps. Läs om utbildningskategoriseringen här. På vår hemsida 2c8.com kan du läsa mer om våra olika produkter och tjänster runt 2c8 Apps. 

2c8 Academy

academy@2c8.com

Vi på 2c8 Academy finns som vanligt här för dig ifall  du behöver guidning eller stöd under utbildningens gång. 

Line Nilsson

line@2c8.com

Har du frågor eller funderingar riktat till just utbildningsplattformen 2c8 Academy, är det bara att höra av sig till mig. 

Utbildningsutbud

Vi erbjuder flertal utbildningar i olika format och för olika kunskapsnivåer. Vi har utbildningar som passar allt från nybörjare till mer erfarna modellörer. Är ni flera från samma företag eller organisation som är intresserade av en utbildning så erbjuder vi även verksamhetsanpassade utbildningar.

Onlineutbildningar

Med hjälp av vår utbildningsplattform 2c8 Academy kan du gå utbildningar helt online, alltså hur du vill, när du vill och vart du vill.
Du har även möjligheten att inom de 6 månader du har tillgång till onlineutbildningen, gå den helt i din egen takt.
(observera att utbildningsplattformen saknar stöd för Internet Explorer)

Lärarledda utbildningar

Våra lärarledda utbildningar kan man antingen välja att gå på plats hos oss eller på distans via skärmdelningsverktyg vid ett specifikt tillfälle.

Kategorisering av våra utbildningar

Nedan listas en kort beskrivning på kategoriseringen av våra utbildningar på 2c8 Academy. Du hittar alla utbildningar här.

Grundutbildningar

Våra grundutbildningar riktar sig främst till nya användare eller användare som aldrig tidigare gått någon utbildning i 2c8 Apps. Grundutbildningarna är för dig som vill få en fullständig genomgång av 2c8 Apps för att snabbt komma igång med att använda applikationen. 

Fokusutbildningar

Våra fokusutbildningar riktar sig främst till de användare som tidigare gått en grundutbildning i 2c8 Apps eller som vill rikta in sig på ett specifikt område eller viss funktionalitet i 2c8 Apps. Här får man en djupdykning i det utvalda fokusämnet för att få en djupare förståelse och kunskap för att maximera sin nytta av 2c8 Apps.

Kom-igång-guider

Våra kom-igång-guider är helt gratis. De är för våra nya användare och är en snabb och enkel introduktion till 2c8 Apps.