Fördjupning i 2c8 Metoden

Fördjupning i 2c8-metoden

Nuvarande status
Ej anmäld
Pris
7 900 kr

Detta är en lärarledd utbildning.

Våra lärarledda utbildningar kan man antingen välja att gå på plats hos oss eller på distans via skärmdelningsverktyg vid ett specifikt tillfälle. Nedan hittar du kommande utbildningstillfällen.

Denna fortsättningsutbildning riktar sig till dig som har den grundläggande kunskapen av 2c8 Modeling Tool eller 2c8 Lite och modellering men som vill fördjupa dig i hur du kan använda fler modelltyper och praktisk tillämpning av 2c8 Metoden.

Under utbildningen kommer vi bygga modeller för en fiktiv verksamhet från en tydlig arbetsordning och angreppsätt. På detta sätt kommer vi dels bygga upp processer men även se hur andra modeller kompletterar verksamhetsbeskrivningen.

Genom att förbereda oss teoretiskt för hur man bygger processen får vi snabbt upp de objekt som behövs i processen. Sen går vi vidare och bygger andra modeller som finns kring processen och sätter allt i ett sammanhang. Övriga modeller både kompletterar och utmanar processmodellen. Krav från intressenter utmanar på samma sätt som risker medan applikationer kan tydliggöras i en applikationmodell och roller/befattningar i organisationsmodellen.

Du kommer få färdiga mallar där du tillsammans med andra deltagare får tänka ut och diskutera angreppsätt för att sedan modellera upp modellerna i verktyget. Utbildningen leds av våra kunniga metodkonsulter som presenterar tankesättet och coachar i arbetssättet, men det är du som själv bygger dina modeller.

Resultatet är flera publicerade modeller som hänger ihop genom återanvända objekt, framförallt Intressentmodeller, processmodeller och organisationsmodeller.

Förutsättningar

Antingen 2c8 Modeling Tool Nivå 1 eller 2c8 Lite Nivå 1 krävs för deltagande på utbildningen.

Förberedelse

  • Före utbildningen ska 2c8 Modeling Tool eller 2c8 Lite inkl. licens vara installerad på egen dator.
  • Vi rekommenderar att du under utbildningen har två skärmar kopplade till din dator. En skärm för utbildarens skärm och en där du själv kan arbeta.

Kommande utbildningstillfällen

Distansutbildningar

Denna lärarledda utbildning hålls digitalt via skärmvisningsprogram.

15 maj - 16 maj
09:00 - 12:00

Visa delpass

Platser kvar

3 juni - 4 juni
09:00 - 12:00

Visa delpass

Platser kvar

Stockholm

Denna lärarledda utbildning hålls på plats på vårt kontor i Stockholm på Drakens Gränd 6.

3 april - 3 april
09:00 - 16:00

Platser kvar

Är det tomt ovan, har vi inga inbokade utbildningstillfällen. Kontakta academy@2c8.com vid intresse.