Vi har köpt en hostad publiceringsplats, hur använder vi den?

Om er verksamhet har köpt en publiceringsplats, så kommer denna att vara synlig under Publiceringsplatser. Du når denna sida genom att klicka på publiceringsplatser i vänstermenyn. Här kan du välja vilka som ska ha åtkomst till publiceringsplatsen och om prenumeranter ska bli notifierade när innehållet på publiceringsplatsen uppdaterats. Om du vill att prenumeranterna ska bli uppdaterade när innehållet ändrats, håll muspekaren över platsen och klicka på knappen Mer detta är ikonen med tre horisontella punkter. Välj alternativet redigera Publiceringsplats och klicka i kryssrutan Notifiera prenumeranter när innehållet uppdateras. Du kan bestämma vilka som ska se och kunna publicera till publiceringsplatsen. Det gör du genom att klicka på publiceringsplatsen, då presenteras tre olika alternativ för att ge användare åtkomst till publiceringensplatsen. Du kan ge åtkomst till Grupper, Användare och Ge alla användare åtkomst. Alla som har getts tillgång till publiceringsplatsen kan nu använda den precis som vilken annan typ av publiceringsplats som helst. Ni kan även lägga till flera publiceringsplatser och hantera dessa på samma sätt.

Leave a Reply