Hur tar jag bort en användare på servern?

Vi rekommenderar att du inte tar bort användare från servern, utan istället inaktiverar dem. Om du tar bort användaren från servern så kommer all historik kring användaren försvinna. Användaren kommer i all historik kring objekt och modeller bytas ut mot “Removed user”, vilket innebär att du förlorar en del av historiken. Läs mer om hur du inaktiverar en användare här.

Om du av misstag lagt till en användare som du vill ta bort från servern så går du in under “Användare och rättigheter”, klickar på användaren under “Användare på servern” och väljer “Ta bort”.

Leave a Reply